Verkoper new business


sinds 16-12-2022 09:28:51


Locatie : Alphen aan den rijn  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Dienstverband : Vast contract
Uren per week : 40 en meer
Werkervaring : 1 tot 3 jaar
Werkniveau : MBO

Beschrijving

Ben jij van nature een echte ‘hunter’, krijg je een kick van telefonisch verkopen, media deals én campagne deals sluiten en ben je nieuwsgierig naar de wereld van online recruitment marketing, vacatures, vacaturesites en social media of heb je daar je eerste ervaring al opgedaan? Dan ben jij de collega die Job Promo zoekt!

VERKOPER NEW BUSINESS

Jouw sales uitdagingen?
Als Verkoper New Business is het jouw taak om zoveel mogelijk nieuwe klanten en advertentie business binnen te halen door middel van telefonische acquisitie en verkoop. Jij bent hét visitekaartje van Job Promo en verantwoordelijk voor je eigen business. Het is aan jou om met jouw sales kwaliteiten de verkoop bij nieuwe klanten te vergroten. Je luistert goed, stelt kritische vragen, adviseert de juiste mediamix, neemt twijfels weg en sluit de beste campagne deals! Ook na de deal ben je een onmisbare schakel in het verkoopproces. Waar nodig, stuur je de vacature en media inzet ook bij. Je maakt van jouw klanten ‘fans’. Hoe beter jij helpt, hoe vaker ze terugkomen.

* Verantwoordelijk voor new business, advertenties, klanten en omzet
* Commerciële kansen spotten en behoefte achterhalen bij (potentiële) klanten (Nieuwe) klanten adviseren over de kracht van onze job marketing campagnes
* Offertes versturen en prospects overtuigen van jouw media advies
* Eerste telefonische aanspreekpunt voor leads en prospects
* Leads zoeken, bellen en verkoopgesprekken (b-to-b) voeren
* Bijhouden planning, offerte status en belafspraken in ons CRM-systeem
* Aanvragen via telefoon en e-mail behandelen en systematisch opvolgen
* Opvolgen en bijsturen van lopende vacature campagnes
* Deals sluiten en targets halen

Ben jij het sales talent dat wij zoeken?
* MBO werk- en denkniveau, diploma geen vereiste, talent des te meer!
* Je bent enthousiast en nieuwsgierig, je bent een doorzetter, ook als het even tegenzit
* Bij voorkeur woonachtig in de regio Alphen aan den Rijn
* Ervaring met bellen en verkopen is een pré
* Spreekt uitstekend Nederlands. Engels is een plus
* Je krijgt een kick van verkopen

Wij bieden jou
Een mooie sales carrière bij een ervaren en innovatieve speler in recruitmentland met een mooi portfolio aan klanten, job advertising, job marketing en recruitment campagnes. Wij bieden jou een leuke werksfeer, korte lijnen, fun en talentvolle collega’s. Je kunt genieten van de vrijheid en zelfstandigheid die je krijgt om nieuwe relaties te bellen en te onderhouden. De lunch hebben wij lekker geregeld en natuurlijk verdien jij een goed salaris met een zeer aantrekkelijke bonus regeling.

Werken bij Job Promo
Job Promo is een écht onafhankelijk en ervaren bureau gespecialiseerd in recruitment marketing. Bij Job Promo bieden we alles wat een organisatie nodig heeft om ‘zelf’ te werven en succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Onze specialisten hebben passie voor recruitment en vinden voor elk wervingsprobleem een passende recruitment oplossing.

Enthousiast over deze vacature en functie van Verkoper bij Job Promo? Ben jij een 'echte' verkoper en herken je jezelf in ons profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer via ons online sollicitatieformulier (jobpromo.nl) en wie weet, wordt deze vacature jouw nieuwe job.
Kenmerken: Dienstverband: Vast contract, Uren per week: 40 en meer, Werkervaring: 1 tot 3 jaar, Werkniveau: MBO, Gevraagd in Alphen aan den Rijn


Stuur bericht
Advertentienummer: 30051165 Meld aan Aanbodpagina