Online business/professionele Netwerker worden


sinds 13-12-2023 21:54:27


Locatie : Nederland  (Noord-Holland)

Kenmerken

Dienstverband : Anders
Uren per week : Tot 10
Werkervaring : Starter
Werkniveau : Overige niveau's

Beschrijving

Ben jij: opzoek naar een nieuwe uitdaging/ kans in het leven? waarbij vrijheid in zowel tijd als op financieel gebied voorop staat? lees dan verder :)
Hoi☀️Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Daniëlle en moeder van een zoontje van 2jaar. Zelf ben ik tijden opzoek geweest om te werken vanuit huis om zo meer thuis bij mijn gezin te zijn en toch een inkomen te hebben. Ik werk als zzp'er in de zorg om meer vrijheid te hebben maar ik merkte dat ik toch de vrijheid die ik zocht miste. Nu ik dit wel gevonden heb in de online business, wil ik graag andere deze mogelijkheid ook bieden. wat de voordelen zijn?
Je kan hierdoor :
✔️ Werken waar en wanneer jij dat wil (ook in het buitenland)
✔️ Rondom je gezin werken
✔️ Financiële onafhankelijkheid creëren
✔️ Extra inkomen verdienen naast je huidige baan
✔️ Werken in een super gemotiveerd team
Mocht jij ook de behoefte voelen om in vrijheid te leven, en te willen werken waar en wanneer je dat zou willen ( zelfs in het buitenland) en toch een inkomen te genereren?
Wil jij alles uit het leven halen zonder dat je werkt in het 9 tot 5 mentaliteit, en zonder dat je 40 uur per week moet werken om rond te kunnen komen?
Herken jij jezelf in de bovenstaande punten? lijkt het je leuk om meer informatie te krijgen? Stuur mij dan gerust een berichtje☀️
Positieve groet, Daniëlle🌺
P.s er moet wel gewoon voor gewerkt worden, voor niets komt immers de zon op :)

Kenmerken: Dienstverband: Anders, Uren per week: Tot 10, Werkervaring: Starter, Werkniveau: Overige niveau's, Gevraagd in Nederland


Stuur bericht
Advertentienummer: 113590637 Meld aan Aanbodpagina