NL chat operator

sinds 7-4-2020 15:32:39

Locatie :  (Gelderland)

Kenmerken

Dienstverband : Freelance
Uren per week : 11 t/m 20

Beschrijving

Het zijn voor velen van ons moeilijke tijden, we zitten gedwongen thuis en laten we eerlijk zijn we worden er allemaal niet echt vrolijker van.
Wij kunnen je een beetje uit de dagelijkse sleur halen, je kan bij ons direct aan de slag als chatoperator, en op die manier ene leuk centje bijverdienen van huis uit .
Je bent bij voorkeur een Nederlandse operator, vriendelijk, en fantasievol, want er kunnen ook erotische berichten bijzitten, maar de klanten die reageren zijn vaak sociaal geïsoleerd en willen gewoon graag dat luisterende oor, en die knuffel ook al is dat op afstand. Gewoon dat kleine beetje compassie.
Kan jij dit? Het werk is overigens geheel anoniem, en puur berichten, dus geen cam en ook geen telefoon komen er aan te pas.
Je kan bij ons via een rooster werken zodat je verzekerd bent van je uurtjes, en ook vrije inlog, maar ook een combinatie van beiden is mogelijk.
De verdiensten zijn afhankelijk van kwaliteit en aantallen, we zijn een chat die kwaliteit hoog heeft staan, je komt terecht in een leuk team operators, die elkaar helpen waar mogelijk.
Heb ik je nu je aandacht en denk jij, ja dit wil ik? Reageer dan op deze advertentie en je krijgt van mij snel een reactie terug.
Dankjewel dat je tot hier hebt gelezen, fijne dag verder en blijf gezond .


Kenmerken: Dienstverband: Freelance, Uren per week: 11 t/m 20, Aangeboden in

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23815568 Meld aan Aanbodpagina