Meewerkend voorman op stoeterij in zuid west Polen


Locatie Marczow  (Gelderland)

Kenmerken

Werkervaring 1 tot 3 jaar
Dienstverband Anders
Uren per week flexibele uren
Werkniveau MBO

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar iemand die ten minste de Engelse taal spreekt en het zou een Pre zijn als hij of zij de Poolse taal machtig is. Wij zijn een vakantie accommodatie in combinatie met een stoeterij met 65 paarden en 10 koeien en 10 alpaka s. Wij hebben een aantal Poolse werknemers die sturing nodig hebben bij de werkzaamheden die er zijn. Die zijn zeer divers. Van uitmesten boxen , omheiningen maken en repareren, maar ook in de zomermaanden hooien en stro persen. We hebben voldoende materieel om dit alles te doen. Er is hier een live in positie, zodat je hier kunt verblijven en wonen. Vereiste is dus trekker ervaring, rijbewijs B en E en verder betrouwbaarheid flexibel in verband met de werkzaamheden en overwicht op anderen om het werk goed in te delen en uit te voeren.
Ben jij die enthousiaste medewerker die wel eens en avontuur in het buitenland wil uitvoeren. Neem dan kontakt op middels een mail met je cv en wanneer je beschikbaar bent. Voor ons is de belangrijkste periode Half april tot half september, maar andere maanden zijn ook bespreekbaar.
mail is info@jask.com

Kenmerken: Werkervaring: 1 tot 3 jaar, Dienstverband: Anders, Uren per week: flexibele uren, Werkniveau: MBO, Gevraagd in marczowE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 17934009

Meer Landbouw en Natuur

Meer Landbouw en Natuur aangeboden in deze subrubriek.

marczow, Gelderland

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken