Campingmedewerker


sinds 8-1-2020 13:37:58

  • Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen
Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen Grote foto campingmedewerker vacatures toerisme en reizen
Locatie : Alkmaar  (Noord-Holland)

Kenmerken

Werkervaring : Starter
Dienstverband : Anders
Uren per week : 21 t/m 30
Werkniveau : MBO

Beschrijving

Buongiorno – Bonjour - Buenos dias en welkom! Jouw nieuwe avontuur als campingmedewerker begint in 2020 op één van onze prachtige campings in Italië, Frankrijk of Spanje.
In een team van twee tot vijf campingmedewerkers zorg jij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie op één van de campings van Selectcamp hebben. Door te werken in het buitenland krijg jij de kans om nieuwe culturen en landen te leren kennen.
Wat kan je van ons verwachten?
· Een accommodatie vanuit Selectcamp;
· Een fiets of golfkar om je te kunnen verplaatsen op de camping;
· Reiskostenvergoeding voor de heen- en terugreis;
Ticket vanaf de luchthaven of;
Kilometervergoeding met eigen vervoer.
· Een vrije dag per week;
· Training voorafgaand aan vertrek;
· Begeleiding van een lokale manager (Engelssprekend);
· Nederlands contract;
· Korting voor familie en vrienden;
· Bedrijfskleding.
Wat verwachten we verder van je?
· Goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal. Frans/Duits/Italiaans is een pré;
· Ervaring in de dienstverlenende sector;
· Je bent beschikbaar in de volgende periode’s
+/- 1 april tot en met +/- 1 oktober (volledig seizoen)
+/- 1 april tot en met 15 juli (half seizoen)
15 juli tot en met +/- 1 oktober (half seizoen)
Betrokken zijn bij Selectcamp
Rennen door de branding, proeven van lokale lekkernijen, wandelen door een overdonderend mooi natuurgebied en met handen en voeten de weg proberen te vragen… Unieke ervaringen, unieke herinneringen. Wij maken ons er sterk voor om dit aan onze huidige en toekomstige gasten te kunnen bieden. Onze missie is het bijdragen aan een duurzame samenleving en aan duurzaam toeristisch ondernemen. Wij creëren meer bewustwording onder onze medewerkers en stimuleren verantwoord reisgedrag bij onze klanten. Voor ons ben jij hier de belangrijkste factor in.
Jouw dagen zijn er globaal als volgt uit:
Het verschil maken
In de ochtend word je wakker met een heerlijk croissantje of een brioche. De zon schijnt al en over een half uur willen de eerste gasten uitchecken. Bij het uitchecken krijg je een klein cadeautje omdat je er persoonlijk voor hebt gezorgd dat hun vakantie onvergetelijk is geworden. Het hoogtepunt van hun vakantie was jouw tip om het uitzichtpunt te bezoeken waar alleen de lokale bevolking komt. Ze hadden nog nooit zo’n mooie omgeving gezien. Dit punt heb jij leren kennen op jouw ontdekkingstochten tijdens de vrije dagen en deze tips deel je graag met jouw gasten.
Hard werken
Na jouw receptieuurtje, waarbij je de aankomsten hebt doorgenomen en de administratie hebt bijgewerkt, is het tijd om de accommodaties schoon te maken. Vandaag heb je 10 accommodaties maar met jouw discipline en tijdmanagement heb je deze op tijd af. Tijdens de schoonmaak van de eerste accommodatie kijk je nog even in het schoonmaakhandboek hoe je ook alweer de waterkoker schoon kunt maken. Alle handboeken heb jij aan het begin van het seizoen ontvangen en je bent heel tevreden met dit naslagwerk. Na de schoonmaak is het alweer tijd voor de check-in van de nieuwe gasten. Jij bent er klaar voor om de nieuwe gasten een ervaring met jouw “personal touch” te verwelkomen!
Ben jij enthousiast geraakt om in 2020 op één van de prachtige Selectcamp-campings te werken? Solliciteer dan via de solliciteer button.
Heb jij nog vragen naar aanleiding van de vacaturetekst? Je kan ons bereiken via +31 (0)72 518 31 34 of een mail sturen naar jobs@selectcamp.com
Kenmerken: Werkervaring: Starter, Dienstverband: Anders, Uren per week: 21 t/m 30, Werkniveau: MBO, Gevraagd in Alkmaar


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23527115 Meld aan Aanbodpagina