Campingkoppel


sinds 8-1-2020 13:33:19

  • Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen
  • Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen
Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen Grote foto campingkoppel vacatures toerisme en reizen
Locatie : Alkmaar  (Noord-Holland)

Kenmerken

Werkervaring : Starter
Dienstverband : Anders
Uren per week : 21 t/m 30
Werkniveau : MBO

Beschrijving

Buongiorno – Bonjour - Buenos dias en welkom! Jullie nieuwe avontuur als campingkoppel begint in 2020 op één van onze prachtige campings in Italië, Frankrijk of Spanje.
Samen vertegenwoordigen jullie, als campingkoppel, Selectcamp op één van onze topcampings, ingericht voor twee campingmedewerkers. Jullie zorgen ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie hebben!
Wat kunnen jullie van ons verwachten?
· Een accommodatie vanuit Selectcamp;
· Een fiets of golfkar om je te kunnen verplaatsen op de camping;
· Reiskostenvergoeding voor de heen- en terugreis;
Ticket vanaf de luchthaven of;
Kilometervergoeding met eigen vervoer.
· Één vrije dag per week;
· Training voorafgaand aan vertrek;
· Begeleiding van een lokale regiomanager (Engelssprekend);
· Nederlands contract;
· Korting voor familie en vrienden;
· Bedrijfskleding.
Wat verwachten we verder van jullie?
· Goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal. Frans/Duits/Italiaans is een pré;
· Ervaring in de dienstverlenende sector;
· Jullie zijn beschikbaar in de volgende periode’s
+/- 1 april tot en met +/- 1 oktober (volledig seizoen)
+/- 1 april tot en met 15 juli (half seizoen)
15 juli tot en met +/- 1 oktober (half seizoen)
Betrokken zijn bij Selectcamp
Rennen door de branding, proeven van lokale lekkernijen, wandelen door een overdonderend mooi natuurgebied en met handen en voeten de weg proberen te vragen… Unieke ervaringen, unieke herinneringen. Wij maken ons er sterk voor om dit aan onze huidige en toekomstige gasten te kunnen bieden. Onze missie is het bijdragen aan een duurzame samenleving en aan duurzaam toeristisch ondernemen. Wij creëren meer bewustwording onder onze medewerkers en stimuleren verantwoord reisgedrag bij onze klanten. Voor ons zijn jullie hier de belangrijkste factor in.
Jullie dagen zijn er globaal als volgt uit:
Het verschil maken
In de ochtend worden jullie wakker met een heerlijk croissantje of een brioche. De zon schijnt al en over een half uur willen de eerste gasten uitchecken. Bij het uitchecken krijgen jullie een klein cadeautje omdat jullie er persoonlijk voor hebben gezorgd dat hun vakantie onvergetelijk is geworden. Het hoogtepunt van hun vakantie was jullie tip om het uitzichtpunt te bezoeken waar alleen de lokale bevolking komt. Ze hadden nog nooit zo’n mooie omgeving gezien. Dit punt hebben jullie leren kennen op jullie ontdekkingstochten tijdens de vrije dagen en deze tips delen jullie graag met jullie gasten.
Hard werken
Na jullie receptieuurtje, waarbij jullie de aankomsten hebt doorgenomen en de administratie hebben bijgewerkt, is het tijd om de accommodaties schoon te maken. Vandaag hebben jullie 20 accommodaties maar met jullie discipline en tijdmanagement hebben jullie dit op tijd af. Tijdens de schoonmaak van de eerste accommodatie kijken jullie nog even in het schoonmaakhandboek hoe ook alweer de waterkoker schoon gemaakt moet worden. Alle handboeken hebben jullie aan het begin van het seizoen ontvangen en jullie zijn heel tevreden met dit naslagwerk. Na de schoonmaak is het alweer tijd voor de check-in van de nieuwe gasten. Jullie zijn er klaar voor om de nieuwe gasten een ervaring met jullie “personal touch” te geven!
Zijn jullie enthousiast geraakt om in 2020 op één van de prachtige Selectcamp-campings te werken? Solliciteer dan via de solliciteer button.
Hebben jullie nog vragen naar aanleiding van de vacaturetekst? Jullie kunnen ons bereiken via +31 (0)72 518 31 34 of een mail sturen.
Kenmerken: Werkervaring: Starter, Dienstverband: Anders, Uren per week: 21 t/m 30, Werkniveau: MBO, Gevraagd in Alkmaar


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23527112 Meld aan Aanbodpagina