Ondernemend stel zoekt buitenlandse uitdaginging

sinds 7-10-2017 19:34:51

Grote foto ondernemend stel zoekt buitenlandse uitdaginging vacatures horeca en catering
Locatie : Deventer  (Overijssel)

Kenmerken

Werkervaring : langer dan 5 jaar
Dienstverband : Anders
Uren per week : 40 en meer
Werkniveau : MBO

Beschrijving

Wij (Rudy 58 jaar en José 54 jaar) zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging in Europa. Bij voorkeur in dienst van een Nederlander.
Bijv. als (camping)beheerders.
Tevens zijn we allround inzetbaar bijv. als leidinggevenden, maar ook als barkeeper, receptionist(e), bedieningsmedewerker en in de technische dienst. Op dit moment gaat onze voorkeur uit naar seizoenswerk.
Onze eigenschappen: flexibel, gastvrij, accuraat, betrouwbaar, loyaal, vakbekwaam, groot doorzettingsvermogen, commercieel.
We hebben 10 jaar lang een eigen café-zaal bedrijf gerund van 2005 tot 2015.Dit bedrijf hebben we samen opgezet en horecaklaar gemaakt in een pand dat vele jaren had leeggestaan. Er was geen historie waarop we konden terugvallen. De grootste uitdaging was om een bedrijf op te starten waaraan we onze eigen identiteit konden geven. Het belangrijkste was dat gasten zich thuis voelden bij ons. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met ontzettend veel oog voor detail en interesse in de mensen achter het glas.
In 2016 hebben wij een half jaar gewerkt in de Belgische Ardennen in de horeca, receptie en TD op Parc la Clusure. Vanaf mei tot oktober 2017 zijn wij werkzaam als campinghostkoppel voor Vacansoleil op Camping El Delfin Verde aan de Spaanse Costa Brava.
In 2018 hebben wij voor Selectcamp als campinghostkoppel gewerkt op camping Butterfly aan het Gardameer en in 2019 op camping Etruria in Toscane. In 2020 werken wij voor SunLodge aan het Gardameer op camping Cisano/San Vito.
Kenmerken: Werkervaring: langer dan 5 jaar, Dienstverband: Anders, Uren per week: 40 en meer, Werkniveau: MBO, Aangeboden in Deventer

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 11462139 Meld aan Aanbodpagina