Flexibele Bijbaan in de zorg


sinds 18-3-2019 14:40:16

Grote foto flexibele bijbaan in de zorg vacatures ouderenzorg
Locatie : Eindhoven  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Werkervaring : Starter
Dienstverband : Tijdelijk contract
Uren per week : flexibele uren
Werkniveau : MBO

Beschrijving

Vitaal Flex is het flexbureau van Vitalis Woonzorg Groep in Eindhoven. Als medewerker van Vitaal Flex kun je een “reis maken door Vitalis” en zo een diversiteit aan kennis en ervaring opdoen. Je plant zelf je diensten op verschillende locaties van Vitalis Woonzorg Groep, waardoor je zelf de regie hebt over waar, wanneer en hoeveel je wilt werken. Iedere medewerker van Vitaal Flex heeft een vast contactpersoon als aanspreekpunt waar je terecht kunt met opmerkingen, vragen en loopbaanadvies.
Flexibele (bij)baan in de zorg
Op flexibele basis, werktijden in overleg

Hoe ziet jouw werkplek er bij Vitaal Flex uit?
In een kennismakingsgesprek wordt Vitaal Flex met je doorgenomen en worden jouw wensen in kaart gebracht. De diverse woonzorgconcepten worden besproken en ook de 22 locaties en afdelingen.
Bij Vitalis Woonzorg Groep werken we vol overgave aan een mooie oude dag voor onze bewoners, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!
Wat ga je precies doen?
Afhankelijk van je opleiding verzorg en begeleid je onze bewoners. Jij voelt het aan wanneer een bewoner net dat extra beetje aandacht nodig heeft: een arm om de schouder, een kus op de wang of een dekentje op schoot als het wat kouder is. Naast dat je een topper bent in je werk, ben je met je enthousiasme een echte aanwinst voor je collega’s.
Wat neem jij mee?
Je hebt een diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2), Verzorgende (IG) of Verpleegkunde (niveau 4 of 5).
Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij best eens onze nieuwe Vitaal Flex-collega kunnen worden.
Wat mag je van ons verwachten?
• Een contract voor langere periode
• Een mooi salaris volgens de CAO VVT (afhankelijk van je functie)
• Een bijbaan die perfect te combineren is met je studie of andere werkzaamheden
• Kosteloos volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie
Bouw je met ons mee?
Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je vragen? Neem dan contact op met Vitaal Flex op 040-2933210 (keuze 1) of reageer op deze vacature.

Kenmerken: Werkervaring: Starter, Dienstverband: Tijdelijk contract, Uren per week: flexibele uren, Werkniveau: MBO, Aangeboden in Eindhoven


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22289471 Meld aan Aanbodpagina